Friday, August 31, 2012

Tatuaje cu fluturi


In general, tatuajele cu fluturi reprezinta prima alegere in cazul fetelor. De ce? Pentru ca arata cool in orice parte a corpului doresti sa ti-l tatuezi. O combinatie perfecta de frumusete si putere, tatuajele cu fluturi sunt universale si dau sentimentul implinirii. Pentru ca fluturii simbolizeaza frumusetea, eleganta si feminitatea, nu e o mirare ca sunt tatuajele cu fluturi au devenit atat de populare printre femei.

Gasirea tatuajului cu fluturele dorit poate insa fi o sarcina dificila deoarece exista o diversitate extraordinar de mare de modele: de la fluturi mari si ingrosati, fluturi tatuati in stiluri tribale si tatuaje cu fluturi mici si tot ceea ce este intre aceste stiluri.

In momentul in care ai luat hotararea de a-ti face un tatuaj cu fluturi este bine sa te documentezi mai mult despre aceste insecte.

Daca esti hotarat sa iti tatuezi un fluture ar fi o idee buna sa te uiti la niste poze cu fluturi in natura si nu doar la niste poze cu tatuaje reprezentand fluturi. Este de asemenea indicat sa cunosti atat denumirea stiintifica cat si cea populara a fluturelui care doresti sa ti-l tatuezi.


Unde poate fi plasat un tatuaj cu fluturi


Zonele preferate pentru un tatuaj cu fluturi sunt umerii, partea inferioara a spatelui, glezne, dar si zonele ascunse vederii cum ar fi zona pubiana si abdomenul inferior. Indiferent de zona unde este asezat acest tatuaj, mesajul pe care il transmite un tatuaj cu fluturi este unul singur: sensibilitatea purtatorului.

In general, in functie de zona unde este tatuat fluturele se poate distinge mesajul pe care doreste sa il transmita posesorul unui astfel de tatuaj. Astfel, daca o femeie doreste sa scoata in evidenta frumusetea si sexualitatea, atunci ar putea opta pentru un tatuaj cu fluturi aplicat pe umeri sau pe partea inferioara a spatelui (lower back), acestea fiind partile cele mai senzuale si sexy ale unui femei.



Tatuaj fluture albastru asezat pe umar Tatuaj fluture aplicat pe partea inferioara a spatelui

Fluture cu umbre - tatuaj pe omoplat Fluture stilizat (tatuaj aplicat pe partea de jos a spatelui)

Doi fluturi colorati - tatuaj lower-back Trei fluturasi stilizati - tatuaj pentru fete

Deasemenea, nici glezna nu e o pozitie de neglijat in cazul unui astfel de tatuaj, mai ales cand fluturele este integrat intr-un model floral, situatie in care tatuajul ii confera piciorului o delicatete aparte.

In cazul unei fete cu parul lung care doreste un tatuaj cu fluture pe care sa il etaleze cu diverse ocazii dar sa il poata ascunde cu usurinta in altele, o alegere potrivita ar fi aplicarea unui astfel de tatuaj pe gat.

Plasarea unui tatuaj in zone precum abdomen, partea inferioara a spatelui (lower-back) sau in imediata apropiere a inimii poate deasemenea transmite mesaje diferite, cum ar fi: feritilitate, virginitate sau o dragoste imensa purtata cuiva.

Un alt loc ideal pentru un fluture micut ar fi incheietura mainii, situatie in care tatuajul respectiv poate fi foarte usor camuflat cu ajutorul unei bratari sau a unui ceas.

Tatuaj pe glezna/ tatuaj cu fluturi Tatuaj pentru picior: fluturi si stelute

Tatuaj pe gat/ tatuaj fluture Tatuaj feminin pe incheietura mainii: fluture albastru

Alte interpretari ale tatuajelor cu fluturi in functie de locul unde sunt pozitioante:
- un tatuaj cu fluturi plasat pe gat, ceafa sau pe umerii unei femei ar putea semnifica faptul ca posesoarea acestui tatuaj este o visatoare;
- tatuajul plasat pe partea inferioara a spatelui poate fi un simbol al sanatatii, inteligentei, prosperitatii, increderii.
- tatuajul cu fluturi pe picior sau deasupra gleznei ar putea arata ca posesoarea este o persoana cu o fire iubitoare, calda.

No comments:

Post a Comment