Saturday, November 3, 2012

Tatuaje zodia sagetator - exemple si semnificatii

De ce si-ar tatua cineva un tatuaj cu sagetator este de la sine inteles: este nascut in Zodia Sagetator in horoscopul european si manifesta dorinta de a arata acest lucru.





Sagetatorul este un semn masculin de foc, avand drept simbol un Centaur arcas. Caracteristici generale pentru zodia Sagetator:
Zodia Sagetator este o zodie masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Jupiter, planeta care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si religioasa, altruismul, demnitatea si corectitudinea, moralitatea, bunul simt, echitatea, întelepciunea, respectul pentru lege si autoritatea. Zodia Sagetator este simbolul hibernarii naturii, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului, simbolul libertatii depline.

Zi norocoasã: joi.
Numere norocoase: 2 si 7.
Culoare: purpura.
Metal: cositorul.
Locuri prielnice: spatiile deschise, exterioare.
Verb reprezentativ: “a vedea”.

Tatuaj kanji: zodia Sagetator Tatuaj pentru zodia sagetator cu simbolul chinezesc / japonez pentru Sagetator (Japoneza: Kanji: 射手座; hiragana: いてざ; citire: iteza) (Chineza: Hànzì: 射手座; pinyin: shèshǒuzuò)

Clic pe imagini pentru a vedea tatuajele direct pe site-ul nostru.


SAGETATORUL simbolizeaza controversa. Exista doua tendinte fundamentale in cadrul personalitatii sale, una umana si alta animala, al caror echilibru il poate indruma spre misionarism in slujba oamenilor, si respectiv primitivism in gandire si comportament. Aceste trasaturi se pot regasi intr-o singura persoana, ca medie intre calitati si defectele omenesti, dar in functie de ele se poate de asemenea structura si imparti aceasta zodie in doua tipuri de nativi.

Ei au o inteligenta limpede si stiu exact ce trebuie sa urmareasca pentru a trage concluziile corecte dintr-o lectura, expunere sau discutie. Nu se vor impiedica in amanunte in obtinerea unei viziuni globale asupra unui subiect, cu alte cuvinte nu ei vor fi aceia care, intr-o imprejurare complicata si incalcita, nu vor vedea padurea din cauza copacilor.

Pe langa inteligenta, Sagetatorii mai dispun si de o fina intuitie care e in concordanta de multe ori cu un remarcabil simt al anticiparii unor situatii ori a finalitatii discursurilor. Se intampla ca aceasta calitate sa atinga performante uimitoare, se stie ca Nostradamus era un Sagetator. Poseda, de asemenea, arta de a conduce stralucit o discutie, atunci cand aceasta evolueaza pozitiv, argumentatia lor fiind clara si foarte convingatoare. Energia de care dispun din plin ii impinge in permanenta catre noi actiuni si proiecte, ceea ce da celorlalti impresia unei agitatii neantrerupte care pare de multe ori complet inutila.

Acorda o importanta deosebita studiului si va avea parte de rautati din partea colegilor care il considera un tocilar. Este silitor si va fi interesat sa-si largeasca campul de cunostinte. Nu va fi usor de crescut pentru ca isi va etala propria opinie inca de mic.

Este deosebit de precoce si curios. Va invata sa scrie si sa citeasca de la varste foarte fragede. Ceea ce trebuie supravegheat indeosebi la ei este tendinta constanta de a pleca prea des de acasa si o alunecarea posibila spre vagabondaj. Ei au inca de mici gustul pentru replici directe, taioase si ironice si ar fi foarte bine daca ar capata cu timpul, printr-o indrumare aleasa si corecta, o mica doza de discernamant asupra situatiilor in care pot deveni sau nu sarcastici. Pentru mai multe click pe link: http://astromax.eva.ro/content/sagetator-aproape-totul-despre-zodia-ta.html

No comments:

Post a Comment